goud prijs per gram

Al onze transacties bij Gold-50 zijn vertrouwelijk, discreet en in een beveiligde omgeving.
Wij kopen al uw oude juwelen al of niet gezet met edelstenen of diamanten, gouden tanden, gouden munten, penningen, oud goud, andere gouden voorwerpen en Art Deco juwelen. Gold-50 garandeert u de hoogst mogelijke goudprijs (de dagprijs van goud is steeds gerelateerd aan de goudkoers van het moment) en dit voor alle goudlegeringen: 8K, 9K, 10K, 14K, 18K, 20K, 21K, 22K. Wij testen / toetsen en wegen uw goud in uw aanwezigheid, volledig gratis en vrijblijvend. Wij beschikken ook over een Spectro apparaat en kunnen metaal analyses onmiddellijk verschaffen. Ook Inkoop van (Oud) Goud afkomstig uit een erfenis wordt gratis getaxeerd door ons. Vrijblijvend verkoopt U geheel of Gedeeltelijk en of op een later tijdstip deze juwelen aan ons. Indien er een overeenkomst volgt betalen wij u, indien wenselijk U in contanten uit (Uiteraard volgens de wettelijke limiet). Onze ervaren inkopers, taxateurs staan garant voor een onberispelijke service naar U toe. 

Weet ook voor verkoop van oud goud en juwelen moet U zich steeds aanbieden met uw identiteitskaart en moet u een leeftijd hebben van 18 jaar.

gouden munten

goud prijs per gram vandaag

Goudprijs vandaag Actuele goudprijs grafiek Goudprijs per kilo Goudprijs per troy ounce GoldRepublic.nl. prijs komono horloges
Begin meteen met goud kopen Toelichting bij de goudprijsgrafiek. Deze interactieve grafiek toont de goudprijs in verschillende valuta euro en dollar, in verschillende perioden van 1971 tot nu en verschillende gewichten kilo, gram, troy ounce. Met onze interactieve goudprijsgrafiek kunt u gemakkelijk de evolutie en de historie van de goudkoers bekijken. De goudprijzen in de interactieve grafiek worden geleverd door Xignite en komen van de CME Group. Zoals met alle prijzen, weerspiegelt de goudprijs niet alleen de waarde van het goud maar eveneens de waarde van de valuta. Bijvoorbeeld, wanneer de dollar in prijs stijgt ten opzichte van de euro, kan het voorkomen dat de goudprijs in dollars daalt, maar in euros stijgt. De prijsverandering weerspiegelt dan de zwakte van de euro, in plaats van een fundamentele verandering in de goudmarkt. Per mobiel ook op de hoogte blijven van de actuele goudprijs?
Europese GoudStandaard is één van de grootste spelers in Europa als het gaat over fysiek goud en fysiek zilver. Veilig, zeker en beschermd investeren is de missie van Europese GoudStandaard. Wij werken met de meeste partijen in de wereld samen en hebben wereldwijd de grootste diversiteit in goud en zilver. Hierdoor kunnen wij ook altijd de beste prijzen aanbieden voor dezelfde kwaliteit. Als investeerder of belegger doet u hiermee altijd voordeel.

Daarnaast heeft Europese GoudStandaard ook een aantal alternatieve investeringsvormen die echt baanbrekend zijn. Bijvoorbeeld ons product The Future Investment, waarbij u goed koopt met een gagarandeerde terugkoopgarantie. Vraag ernaar tijdens een gesprek met één van onze adviseurs.
Er heerst politieke onrust in de Verenigde Staten, de Brexit komt eraan, er woedt een handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China en de prijs van ruwe olie blijft maar stijgen, allemaal factoren die ervoor zorgen dat een stijging van de koers meer voor de hand ligt. Er snel achter komen wat uw oude goud waard is? Kom direct langs voor de hoogste goudprijs per gram.
Goudkoers actuele goud prijs Dollarkoers.De goudprijs per gram vandaag vindt u hieronder. Deze grafiek is een live weergave van de actuele goudkoers. In deze grafiek is de goudprijs uitgedrukt in euro’s per gram. De grafiek laat het verloop van de huidige dag zien
November 2014 De prijs van goud zakte donderdag tot 119550, dollar per troy ounce 311, gram, waarmee het edelmetaal de winst voor dit jaar kwijt is. De daling volgde op de bekendmaking van een sterkere dan verwachte economische groei in de VS in het derde kwartaal.
Actuele goudprijs grafiek in Euro’s’ en Dollars Zilvergoudwinkel.
De prijs van goud wordt in het algemeen weergegeven per gram, per troy ounce of per kilogram. In de onderstaande tabel vindt u de actuele goudprijzen op basis van de goudkoers op de internationale markten. De goudkoers wordt iedere 15 minuten ververst. In het weekend zijn de internationale markten gesloten en wijzigt de goud prijs niet.